مدت زمان مطالعه 10 دقیقه

لیفت سینه

1- لیفت سینه چیست؟
بیشتر خانم ها پس از زایمان و شیردهی با تغییر سایز و فرم سینه ها مواجه می شوند؛ به طور کلی هنگامی که پوست دچار فقدان خاصیت کشسانی یا اصطلاحاً الاستیستی می گردد، سینه ها قوام خود را از دست داده و شکل آن ها تغییر می کند و در نتیجه شل می شوند.
 
توجه داشته باشید که این اتفاق، تنها در صورت حاملگی و شیردهی رخ نمی دهد، بلکه با گذر زمان و افزایش سن ، کاهش وزن قابل توجه و تاثیر نیروی جاذبه زمین نیز پیدایش این اتفاق ممکن خواهد بود.
 
جراحی ليفت سینه یا ماستوپکسی (Breast Lift)، یکی از اعمال جراحی پلاستیک زیبایی است که با هدف بالا بردن سینه و همچنین فرمدهی مجدد به سینه‌ هایی که در اثر هر یک از موارد مذکور ، شل شده اند انجام می گیرد؛ لازم به ذکر است که در این جراحی ، تغییری در  حجم کلی سینه ها ایجاد نمی شود.
 
2-آیا پیش از بارداری و شیردهی می توان جراحی لیفت سینه را انجام داد ؟
قاعدتاً بهتر است که جراحی ماستوپکسی را به بعد از زایمان و شیردهی موکول کنید؛ عمل بالا بردن سینه برای بارداری در آینده مشکلی ایجاد نخواهد کرد ، اما امکان دارد شیردهی را تحت الشعاع قرار دهد.
 
توجه داشته باشید که عمل ماستوپکسی نمی تواند از شل شدن مجدد سینه‌ ها ، به ویژه پس از حاملگی و شیردهی پیشگیری نماید ، از این رو ممکن است سینه ها مجددا شل و افتاده شوند؛ همچنین کاهش وزن بعد از جراحی ماستوپکسی نیز می تواند منجر به افتادگی دوباره سینه ها شود.
 
3-چه کسانی کاندیدای انجام عمل لیفت سینه هستند ؟
این مسئله که فرد متقاضی جراحی ماستوپکسی ، کاندید مناسبی برای این عمل هست یا خیر ، در جلسه مشاوره با جراح پلاستیک مشخص می گردد ؛ در نهایت ، جراح بر اساس موارد زیر ، این مطلب که فرد مورد نظر کاندید مناسبی برای جراحی ماستوپکسی هست یا خیر را مشخص می کند.
 
فرد باید در سلامت جسمی کامل بوده و در مورد عمل ماستوپکسی و نتیجه آن ، نگرشی واقع بینانه داشته باشد.
بهتر است افتادگی و شل شدگی سینه های شخص شدید نباشد ، چرا که غالبا افرادی که سینه های آن ها کمتر افت پیدا کرده و شل شده ، می توانند بهترین نتیجه از عمل  را دریافت کنند.
اگر چه در عمل ليفت ، امکان بالا بردن سینه ها تا هر اندازه ای وجود دارد ، اما در افرادی که سینه های سنگین دارند ، ممکن است نتایج عمل اثری طولانی مدت نداشته باشد.
در صورتی که متقاضی عمل  باردار باشد یا قصد بارداری در آینده را داشته باشد ، بهتر است زمان عمل را تا پایان بارداری و زایمان به تعویق بیاندازد.
عمل ماستوپکسی ، نباید قبل از اینکه رشد سینه ها تکمیل شود انجام گیرد ؛ بنابراین تمامی افراد پس از پایان سن رشد ، بدون محدودیت سنی می توانند جراحی ليفت را انجام دهند.

4-مشاوره قبل از عمل لیفت سینه
با توجه به اینکه جراح پلاستیک و افراد مختلف نسبت به سایز ، موقعیت و فرم ایده آل سینه نظرات متفاوتی دارند، توصیه می شود افراد در زمان مشاوره آنچه که از این جراحی و نتیجه آن در نظر دارند را با پزشک خود مطرح نمایند؛ در هنگام مشاوره، جراح متخصص در رابطه با سوابق پزشکی بیمار، هر نوع جراحی سینه قبلی و همینطور زایمان ، پرسش هایی را مطرح می کند.
 
 
هنگامی که بیمار به این مسئله اطمینان داشته باشد که بعد از عمل  ، قصد بارداری ندارد ، می تواند نسبت به انجام این عمل اقدام نماید ، چرا که حاملگی سبب افزایش احتمال افتادگی سینه ها خواهد شد ؛ بنابراین در صورتی که پس از جراحی ، بارداری اتفاق افتد ، ممکن است نیاز به انجام جراحی ترمیمی ماستوپکسی باشد ؛ پس از مشاوره ، بیمار جهت بررسی میزان افتادگی و شل شدگی سینه ها مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.
  
5-مراقبت های بعد از لیفت سینه
آگاهی کامل از مراقبت های بعد از عمل لیفت سینه و همچنین ، رعایت آن موجب تسریع در روند بهبودی و کسب نتایج مطلوب از این جراحی ، می گردد ؛ بنابراین ، دارای اهمیت به ویژه ای بوده و نیازمند دقت بسیار بیماران است ؛ به همین علت در ذیل ، به طور مختصر به برخی از مهم ترین نکات بعد از جراحی سینه ، اشاره شده است ؛ در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این باره ، می توانید به مقاله مربوطه در سایت مراجعه نمایید.
 
استراحت مطلق در دوران نقاهت جراحی سینه ، ممنوع بوده و بیماران باید به آرامی شروع راه رفتن نمایند.
تورم و کبودی های پس از عمل جراحی لیفت سینه ، مسئله ای طبیعی می باشد و جای هیچ گونه نگرانی ندارد ؛ چرا که به مرور زمان ، بر طرف می گردد.
مصرف به موقع و منظم داروهای تجویز شده از سوی پزشک ، موجب بهبودی سریع تر و جلوگیری از بروز بسیاری از عوارض ؛ از جمله عفونت و غیره می گردد ، بنابراین در این باره بسیار دقت نمایید.
پزشک ، همواره توصیه به عدم استعمال دخانیات و مصرف نوشیدنی های حاوی الکل در دوران نقاهت جراحی سینه ، می کند.
کسانی که تحت عمل جراحی زیبایی سینه ، قرار می گیرند ؛ تا مدتی نمی توانند رانندگی کنند.
مصرف داروهایی که موجب اختلال در انعقاد خون ، می شوند ؛ تا مدتی پس از عمل زیبایی سینه ممنوع می باشد.

6-هزینه عمل ماستوپکسی چقدر است؟
هزینه عمل ماستوپکسی یا هزینه عمل زيبايي سينه زنان ، بر اساس پارامترهای متقاوت توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک ، تعیین می گردد؛ از این رو ، به تمام متقاضیان این جراحی زیبایی، توصیه می گردد؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر در این باره ، به پزشک مراجعه کرده و تحت معاینه قرار گیرند.